reconditionare-raft-deteriorate

Demonstrație video despre recondiționare raft deteriorat

Schimbarea rafturilor pentru paleți deteriorați poate însemna pagubă semnificativă, însă există o soluție mult mai rentabilă. Procesul de recondiționare raft deteriorat al firmei ROS are multe avantaje, de care este bine să profitați in scopul de a economisi o sumă destul de mare. Metoda de reparație a stâlpurilor de rafturi pentru paleți se desfășoară în trei pași importanți. Prima dată specialistul firmei ROS evaluează starea coloanelor de rafturi pentru paleți și decide dacă reparația se poate efectua de către firmă.

În al doilea pas se montează presa special concepută pe coloana de raft deteriorată, care va fi convertită în poziția originală prin presarea hidraulică tridimensională. Iar la final, presiunea va fi elaborată treptat, astfel coloana reparată va reveni la forma sa originală, și funcțional se va comporta ca o coloană schimbată. Pentru această lucrare firma ROS oferă garanție. Pe pagina web ros-romania.ro puteți urmări și o demonstrație video despre recondiționare raft deteriorat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>